Hyrbil Tjeckien

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Tjeckien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tjeckien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tjeckien miniguide

Hyrbil Tjeckien

Biluthyrning Tjeckien

Tjeckien ligger i Centraleuropa och har 10.200 tusen invånare (2009). Landet gränsar till Tyskland, Slovakien , Polen och Österrike .

Landskapet i Tjeckien är varierad och är i allmänhet uppdelat i två historiska regionerna Böhmen och Mähren. Böhmen i väster med floden Vltava (Moldau) och Labe – och är omgiven av berg. Den högsta punkten här – Sn?žka – är 1602 m. Mähren i öster kännetecknas av kullar och floden Morava flyter här. Annars har landet stora områden med tydliga landskap.

Tjeckien, klimat – med kalla vintrar och varma somrar.

Huvudstaden Prag är också landets största stad med 1,2 miljoner invånare (2008).Prag är centralt beläget i Tjeckien – på floden Vltava (Moldau). Staden har många vackra och imponerande byggnader och stora turistattraktioner i Prag Gamla stan – Stare Mesto ”- från 1200-talet, Hradcany med Pragborgen och St Vitus-katedralen, Karlsbron, Vaclavplatsen och de judiska kvarteren.

Andra större städer i Tjeckien: Brno , Ostrava , Zlin, Plzen och Pardubice.

Landets viktigaste flygplats är Ruzyne International Airport , som ligger 17 km väster om Prag.Detta är också den största flygplatsen i Central-och Östeuropa.

Billiga Biluthyrning i Tjeckien genom Hyrbilguiden.se och upptäck det bästa sättet att utforska Tjeckien. Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning som passar varje budget från småbilar som Peugot 107 och Gulfstaterna till flera stora lyxbilar som Volkswagen Passat och Mercedes E200.

Svenska