Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Prag Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Prag Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Prag Flygplats miniguide

Hyrbil Prag Flygplats

Biluthyrning Prag Flygplats

Prague Ruzyne Airport (PRG) ligger 20 kilometer nordväst om Prag .Det finns fler bussar till programmet rostasjoner nära centrum av Prag.Biluthyrningsföretag belägen på första våningen i parkeringen C. De företag som erbjuder sina tjänster är Hertz, Europcar, Avis, Budget, CS czechocar och Dvorak ren en bil.

Med 12,8 miljoner passagerare under 2008 var den mest trafikerade flygplatsen bland de nya EU-länderna. Flygplatsen fick Skytrax pris för bästa flygplats i Central-och Östeuropa för 2005 och 2007. Det är ett nav för tjeckiska Airlines, Smart Wings, resetjänster och Wizz Air. Från Prags flygplats kan resa direkt till 108 destinationer i 50 länder. Flygplatsen har tre terminaler med shuttle-buss-anslutning.

Det finns mer än 70 olika affärer på flygplatsen, och valet av restauranger och barer är också goda. Andra faciliteter inkluderar ett apotek, trådlöst internet, bank, post, medicinsk kontor, VIP-lounge och affärscentrum. Det finns flera hotell på flygplatsen, det är Ramada Airport Hotel Prague, Hotel Tranzit, Hotel Tranzit 2 och Courtyard by Marriott Prague Airport.

 

Svenska