Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Prag

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Prag inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Prag miniguide

Hyrbil Prag
Biluthyrning Prag

Prag är beläget nordväst om Tjeckien   vid floden Vltava.Detta floden delar staden i två distrikt med ett antal på varje sida, inklusive den gamla staden i norr på den östra stranden. Prag är huvudstad i landet och var även huvudstad i det gamla Tjeckoslovakien. Med en befolkning på över 1,2 miljoner (2009), är Prag den största staden i Tjeckien. De tidigaste uppgifter om Prag är från 928.

Prag är känt för sina många broar som sträcker sig över Moldau, den mest populära är de gotiska Karlsbron från 1300-talet handlar om. 500 meter lång. Gamla Stan heter Stare Mesto och många föredrar här på grund av de ursprungliga gatan mönster som har bevarats och de historiska byggnaderna. På torget i gamla stan ligger den medeltida klocktorn med de vackra astronomiska klockan. Prag har många museer, sevärdheter och historiska platser, liksom festivaler som Pragvåren International Music Festival.

Prags flygplats, Prag Ruzyne flygplats är den största flygplatsen i landet och ligger ca 10 km utanför staden.