Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ostrava

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ostrava inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ostrava miniguide

Hyrbil Ostrava
Biluthyrning Ostrava

Ostrava regionen Mähren och fastigheten är belägen helt öster om Tjeckiens. Det ligger nära till samma nløpet av floderna Oder och Ostravice.Det är bara drygt 30 km till den polska gränsen i öster och nästan 60 km till Slovenian gränsen i söder. Ostrava är den tredje största staden i landet med en befolkning på nästan 340 tusen (2009).

Ostrava har länge varit känt för kolgruvorna, och strax norr om centrum är Museum of Mining. För mer information om stadens historia kan besöka Ostrava Museum inrymt i det äldsta huset i staden med en astronomisk klocka från 1500-talet. The Sea Aquarium kan du se aktiviteter såsom utfodring största pirayor, och djurparken Ostrava City Zoo, det finns djur som tiger, kamel, elefant och schimpans.Fairy Tale Ghost Källare är ett barn attraktion med 11 olika rum i 150 år gamla källare.

Ostrava Leos Janacek Airport är en internationell flygplats belägen cirka 20 km utanför centrum.