Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Plzen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Plzen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Plzen miniguide

Hyrbil Plzen
Biluthyrning Plzen – Foto: © Miaow Miaow

Plze? är Tjeckiens fjärde största stad och har en befolkning på nästan 165 tusen (2007).Staden tillhör regionen Pilsen ligger långt västra delen av landet, i området av Böhmen. Plze?, kallad Pilsen på tyska, ligger vid fyra floder Radbuza, Mže, Úhlava och Uslava samtidigt till floden Berounka. Det är ca. 80 km till tyska gränsen.

Pilsen är känd för att brygga öl, Pilsner och som producerar ingen har pågått sedan början av 1300-talet. Besökare bör ta ett besök på bryggeriet Pilsner Urquell bryggeriet och Brewery Museum. Pilsen Zoologiska och Botaniska trädgården är den näst största område för björnar i Europa såväl som naturlig livsmiljö för katter, och en botanisk trädgård. I det historiska stadens många gamla byggnader, inklusive St Bartholomew’s Cathedral från 1300-talet. För barnen finns det attraktioner som en docka museum och en sp økelsesmuseum som behandlar sagor och legender.

Den närmaste internationella flygplatsen är Prague Ruzyne Airport, som ligger ca. 90 km.