Hyrbil Slovakien

Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Slovakien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Slovakien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Slovakien miniguide

Hyrbil Slovakien

Biluthyrning Slovakien

Slovakien ligger i Centraleuropa och har 5,5 miljoner invånare (2009). Landet gränsar till Tjeckien i nordväst, Polen i norr, Ukraina i öster, Ungern i söder och Österrike i sydväst.

Längs den norra delen av Slovakien är Karpaterna i Tatra och Fatra berg – som har utmärkt skidåkning. Landets högsta berg – Gerlachovský štít – är 2665 m. Landskapet på andra håll i Slovakien består av dalar och sjöar – liksom lågland med tydliga områden i söder. Donau är landets största flod, och används för passagerartrafik.

Slovakien har ett tempererat kontinentalt klimat med relativt varma somrar och kalla, fuktiga vintrar. Låglandet i söder har det varmaste klimatet.

Huvudstaden Bratislava är landets största stad med 430.000 invånare.Bratislava ligger i sydvästra Slovakien på Donau – nära gränsen till Österrike och Ungern. Staden är Slovakiens politiska, kulturella och ekonomiska centrum, har stora museer, gallerier och teatrar. Huvudstadens största turistattraktion är Bratislava Castle (hrad Bratislavsky) – ligger på en kulle med utsikt över staden och Donau.

Andra större städer i Slovakien, Kosice , Presov, Nitra , Zilina och Banská Bystrica.

Slovakien är en året runt destination med utmärkta vintersport möjligheter i bergen, flera spa platser med naturliga termalvann och stora historiska och arkitektoniska sevärdheter.

Landet har fem internationella flygplatser, som ligger i de största städerna. Det största och mest trafikerade flygplats   MR Stefanik Airport , som ligger 9 km nordost om huvudstaden.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning i de större städerna, inklusive huvudstaden i Slovakien Bratislava. Alla priser inkluderar biluthyrning försäkring.

Populära destinationer

Svenska