Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Trencin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Trencin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Trencin miniguide

Hyrbil Trencin
Biluthyrning Trencin

Trencin är beläget i den västra delen av Slovakien, nära gränsen till Tjeckien i norr.Vág flyter genom staden och det handlar om. 120 km till Bratislava i sydväst.Trencin är ett kulturellt centrum och har en befolkning på cirka 56.000 (2.006). Staden kan ha grundades 800-talet och 1000-talet var Trencin redan har en plats i området.

Den mest berömda sevärdheten är slottet Trencin slott som byggdes mellan 1100 – och 1500-talet. I det historiska distriktet, kan man se de gamla byggnader och platser, bland annat House of stadens bödel är ett hus från 1500-talet var stadens bödel uppges levde på 1600-talet. I samma område är en del av den gamla stadsmuren från 1400-talet, samtidigt som en romersk inskription från 170 e.Kr. Kr. är att titta på en klippa. Trencin erbjuder också museer, marknader och festivaler som påsk marknad och en internationell jazzfestival.

Den närmaste flygplatsen är Zilina Airport ligger ca. 70 km öster om Trencin.