Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bratislava

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bratislava inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bratislava miniguide

Hyrbil Bratislava
Biluthyrning Bratislava

Bratislava är huvudstad i Slovakien och är beläget väster om landet, inte långt från gränsen till Österrike och Ungern .Staden ligger på båda sidor om Donau, och det är ungefär 60 km till den österrikiska huvudstaden Wien .Med en befolkning på över 420.000 (2008), i Bratislava den största staden i Slovakien. Platsen har varit bebodd i tusentals år, men inte Bratislava status förrän 1291

Staden har flera nyfiken statyer, bland annat en paparazzi lurar runt ett hörn i Gamla stan. En av de mest kända attraktioner är Bratislava slott från 1000-tals Castle Hill, och du kan ta en rundtur i den bilfria zonen i Gamla stan med ett litet tåg. Av de många museerna ska se på museet klockor från 1600-1800 besökt, medan den minsta hus på landet på 130 cm måste ses i sitt knäppta på plats mellan andra byggnader.

Bratislava Milan Rastislav Štefánik Airport är den internationella huvudflygplatsen i Slovakien och är belägen ca. 10 km utanför staden.