Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kosice

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kosice inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kosice miniguide

Hyrbil Kosice
Biluthyrning Kosice

Kosice beläget i den sydöstra delen av Slovakien, på båda sidor om floden Hernád, och härifrån är det nära den ungerska gränsen i söder.Kosice är den näst största staden i Slovakien efter Bratislava och antalet invånare uppmättes till över 230 000 under 2008.Grundades på 1200-talet har den äldsta vapen i Europa.

Gamla stan är en välbevarad stad och är det största av de historiska delarna av landet. St Elizabeth’s Cathedral betraktas som Slovakiens vackraste och största katedral och byggdes mellan 1378 och 1508. St Michael Chapel byggdes på 1300-talet och är stadens näst äldsta Domkyrkan. Kosice är ett kulturellt centrum i landets östra del och det finns många teatrar att hitta här, inklusive State Theatre från 1800-talet. Det finns också flera musikfestivaler såsom Kosice Spring Music Festival och Art Festival Festival of Contemporary Art.

Kosice International Airport är den näst största flygplatsen i landet och ligger ca 6 km utanför centrum.