Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nitra

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nitra inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nitra miniguide

Hyrbil Nitra
Biluthyrning Nitra

Nitra är centralt beläget i den västra delen av Slovakien .Nitra flyter genom staden och är en biflod till Donau är Europas näst längsta flod. Landets huvudstad Bratislava ligger ca 80 km sydväst om Nitra, nära gränsen till Österrike och Ungern .Befolkningen är nästan 90 000 (2008) och Nitra har varit en viktig stad sedan 800-talet.

Det finns många historiska byggnader och platser i Nitra, inklusive Nitra Castle består av fyra delar inklusive katedralen med anor från 1300-talet. Market Pribina Square är en av de vackraste platser i staden och ligger precis framför Nitra Castle. På gågatan är sevärdheter såsom fontäner och fem meter höga klocka som spelar en melodi varje timme. Nitra är en kulturell stad och de många festivaler hålls här som Teater Festival i Nitra och musikfestivaler.

Den närmaste internationella flygplatsen är Bratislava Milan Rastislav Štefánik Airport, som ligger nästan 90 km väster.