Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hradec Králové

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hradec Králové inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hradec Králové miniguide

Hyrbil Hradec Králové
Biluthyrning Hradec Králové

Hradec Kralove är centralt beläget i norra delen av Tjeckien. Genom en plats på floden Labe, även känd som Elbe, och tillhör regionen Hradec Králové, beläget i den historiska stadsdelen Böhmen.Hradec Kralove byggdes runt 1000 och namnet betyder ”drottningens slott.” Idag finns cirka 95 000 invånare i staden (2008).

Hradec Kralove är känd för att producera musikinstrument förutom att hålla olika musikfestivaler. I augusti varje år går Hip Hop Kemp i högen och är en av Europas största hip-hop festivaler, och i oktober hölls den internationella Jazz jazzfestival kommer till stan. Obri Aquarium är ett stort akvarium med en undervattens tunnel, och luftfart Museet för luftfart, kan man se flyoppvisninger. Vita tornet byggdes på 1500-talet och har en ovanligt lång tid där pekaren pekar på timme och den korta punkt till protokollet.

Prague Ruzyne flygplats ligger närmsta internationella flygplatsen är belägen cirka 110 km väster om staden.