Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Wuppertal

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Wuppertal inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Wuppertal miniguide

Hyrbil Wuppertal
Biluthyrning Wuppertal

Wuppertal, som har ca. 360.000 invånare (2008), är en relativt ”ny” stad i västra tyska delstaten Nordhrein-Westfalen.Wuppertal uppstod när flera mindre städer i södra delen av Ruhr-området – längs floden Wupper – slogs samman.

Stadens mest kända landmärke är utmärkande flygbanan – en spårbana, där bilar hänger i en specialbyggd bana 12 meter över floden Wupper, som följer tåget längs en sträcka av mer än 13 km. ”Wuppertal Schwebebahn” byggdes så tidigt som i slutet av 1890-talet, och är – förutom att vara ett viktigt transportmedel i staden – också en stor attraktion.

Annars hänvisas Stadthalle Wuppertal som en stor attraktion. Det är en monumental byggnad i nyklasissistisk stil, som blev klar i 1900 – och som sådan innehåller en konsertsal känd för sin utmärkta akustik. Bland stadens museer har Wuppertal Uhrenmuseum upp separat. Det finns ett särskilt museum för armbandsur / klockor från olika historiska epoker.

För mer familjevänliga attraktioner är Zoo Wuppertal Zoo är ett populärt turistmål, där i dag finns det cirka 5.000 djur. Det grundades redan år 1880.

Närmaste internationella flygplats är Dusseldorf Airport, ligger 27 km väster om Wuppertal.