Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Regensburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Regensburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Regensburg miniguide

Hyrbil Regensburg

Biluthyrning Regensburg

Regensburg är administrativt centrum i regionen Oberpfalz – i den sydöstra hörnet av Tyskland , särskilt sammanflödet av Regen och Donau möts i delstaten Bayern.Det har varit en uppgörelse på platsen sedan stenåldern, och år 179 e.Kr.Kr. Romarna byggde ett större fort. Dagens Regensburg har drygt 130.000 invånare (2008).

År 1992 Rhen-Main-Donau-kanalen blev klar i Regensburg, så staden nu ligger på en vattenväg – i kombination med Tysklands största flodsystem – förbinder Svarta havet med Nordsjön. Den inre staden Regensburg är således också en stor hamnstad.

Bland de främsta sevärdheterna i Regensburg är stadens många vackra kyrkor. Den gotiska katedralen Regensburger Dom (som anges i den sista delen av 1200-talet) är dominerande i stadsbilden. Det finns flera andra intressanta kyrkor här – inklusive Jakobskirche (Schottenkirche St James), en romansk basilika från början av 1100-talet. Nämnas bör även ruinerna av Stiftkirche Obermünster från 1010. En annan speciell sevärdhet är den gamla stenbron, som redan användes av den medeltida korsfararna.

Regensburg har också flera stora teater (inklusive den stora stadsteatern är Bismarck Platz) – samt ett antal museer och andra kulturinstitutioner.

Närmaste internationella flygplats är Nuremberg Airport ligger 90 km norr om Regensburg.

 

Svenska