Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Neuss

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Neuss inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Neuss miniguide

Hyrbil Neuss
Biluthyrning Neuss

Neuss ligger i den västra delen av Tyskland, vid floden Rhen, och hör till delstaten Nordrhein-Westfalen.Staden har 151.200 invånare (2008), och å andra sidan Rhen, ligger staden Düsseldorf.

Neuss är en av de äldsta städerna i landet, och har varit bebodd sedan romarna grundades 16 f.Kr.Kr. som en militär utpost, och istället Novaesium.

Staden har flera historiska, kulturella och arkitektoniska sevärdheter – bland annat den magnifika kyrkan ”Quirinus-Münster” med tanken tillbaka till 1200-talet. Kyrkan – som är ett landmärke för staden – rekonstruerades efter en brand 1741. Andra sevärdheter i Neuss: Haus Rottels Museum – hembygdsmuseum inrymt i en byggnad från 1820-talet, St Mary’s kyrka från 1902, Roscheider domstolen (ett friluftsmuseum där du också kan se ett diorama av en romersk fästning i miniatyr) och Clemens-tyg-Museum – ett hembygdsmuseum och konstgalleri.

Dessutom har staden en vacker botanisk trädgård, flera teatrar – däribland Globe Theatre – som varje år arrangerar Shakespeare festival, bra shopping och ett varierat nattliv.

Den närmaste flygplatsen är Dusseldorf Airport, som ligger 15,7 km nordost om Neuss.