Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Paderborn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Paderborn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Paderborn miniguide

Hyrbil Paderborn
Biluthyrning Paderborn

Paderborn ligger i västra Tyskland, vid floden Pader i delstaten Nordrhein-Westfalen.Staden har ca. 145.000 invånare (2008)   – Och kan resultera i dess historia tillbaka till Karl den stores tid i slutet av 700-talet.Paderborn har ett universitet sedan 1614.

Bland attraktionerna i Paderborn, det finns flera intressanta museer – inklusive världens största dator museum, Heinz Nixdorf Museum Forum. Annars har staden ett intressant historiskt centrum – inklusive med rådhuset i renässansstil från början av 1600-talet. Bland de byggnader som lockar uppmärksamhet, är också Residenzschloss Neuhaus från 1500-talet.

Paderborn har också flera vackra kyrkor. IS främst Paderborn Dom från 1200-talet, men även den vackra Marktkirche (1682) är ett populärt turistmål. Dessutom finns flera original kloster och klosterliv kyrkor i staden – inklusive Abdinghofkloster från början av 1000-talet.

Paderborn har ett rykte om att vara en populär utelivsby, särskilt inom området Hafenviertel finns många restauranger, klubbar och så kallade ”Studentenkneipen.

Flygplatsen Paderborn / Lippstadt flygplats ligger 15 km sydväst om centrum.