Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Zittau

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Zittau inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Zittau miniguide

Hyrbil Zittau

Biluthyrning Zittau

Zittau ligger i östra Tyskland – i delstaten Sachsen, nära gränsen till både Polen och Tjeckien .Endast floden Neisse skiljer Zittau från polska städer och Sieniawka Porajów – och avståndet till den tjeckiska gränsen är bara 3 km. Idag Zittau har cirka 29.000 invånare – vilket innebär en markant minskning från de folkrikaste period på den tiden Tyskland delades upp i två.På topp befolkningen var då dubbelt så många människor här.

Det finns flera anmärkningsvärda byggnader från medeltiden och renässansen i Zittau. Det viktiga är Salzhausen / Mars Siffror (1511), Altes Gymnasium (1571), Domspachhaus am Markt (1553) och Heffterbau – som är en del av en gammal Franciscan Monastery från början av 1600-talet. Detta är också Kulturhistorisches Franziskanerkloster Museum, där du kan se en samling av ”Fastentücher” (fast borddukar) från 1500-talet.

Flera av stadens vackra kyrkor har sitt ursprung i medeltiden, men de senare har varit föremål för stora förändringar / ändringar. S: t Johannis-Kirche byggdes år 1291, men det brann och återuppbyggdes på 1700-talet. Frauenkirche (byggd 1355) har härjats av bränder (restaurerades på 1600-talet) – medan Weberkirche / Drefaltigkeitskirche, som ursprungligen byggdes ca. 1500 var omfattande ombyggda och utvidgade på 1700-talet.

Närmaste internationella flygplats är Dresden Airport, belägen 77 km nordväst om Zittau. Det kan också nämnas att Prags flygplats i den tjeckiska huvudstaden är Zittaus gemenskap – ca. 95 km söder om staden.

Svenska