Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Freising

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Freising inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Freising miniguide

Hyrbil Freising
Biluthyrning Freising

Freising är beläget i sydöstra Tyskland vid floden Isar, och hör till delstaten Bayern.Staden har 45.600 invånare (2008) och ligger endast 32 km norr om München.

Freising har ett historiskt centrum från medeltiden, där Marienplatz ligger. Mariensäule från 1674 är en av attraktionerna på Marienplatz –   högt monument av jungfru Maria, tillverkade av röd marmor.Detta torg är också populärt att besöka för sin vänliga marknader.

Freising är känd för två kullar som dominerar landskapet – och Domberg Weihenstephan (”Cathedral Hill”).

I västra utkanten av staden, ett tidigare kloster komplex – Weihenstephan – som hyser en av de äldsta bryggerierna (från 1040). Besökare kan få en guidad visning av bryggeriet, och platsen har en trevlig restaurang.

Domberg – eller Cathedral Hill – har flera historiska sevärdheter.Här ligger katedralen (även kallad S: t Maria und St Korbinian Cathedral)   från 1160-talet, som byggdes i barockstil 1723.Det finns Dombergmuseet också här – en av de största kyrka museer i världen – med målningar, skulpturer, medalj, kläder etc.

Närmaste internationella flygplats är München Franz Josef Strauss flygplatsen, som ligger 11,6 km söder om Freising.