Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Suhl

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Suhl inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Suhl miniguide

Hyrbil Suhl
Biluthyrning Suhl – Foto: © Mazbln

Suhl ligger i delstaten Thüringen – i hjärtat av Tyskland – och har ca.45.000 invånare (2008). Staden, som fått sin handelsrättigheter i 1527, var länge främst känd för sin produktion av vapen – särskilt vapen.

En av de mest populära sevärdheter är naturligtvis ett vapen museum. Det håller en del på den historiska byggnaden Maltzhaus (anges i 1663), dels i en modern byggnad komplex. Och i stora, moderna Congress Center Suhl hitta en intressant bil museum. Här finns också större teater och konserter.

Bland de historiska byggnaderna har få mycket av de stora kyrkorna nämns – bland annat St Marienkirche (ca 1490),   Pfarrkirche St Ulrich (1503) och Gottessackenkirche (1555).En attraktion av en annan karaktär finns strax utanför staden – Biospärereservat Vessertal-Thüringer Wald, som är ett exempel på en speciell typ av skyddsområde, som står under skydd av UNESCO.

Annars Suhl känt för två större evenemang som äger rum här varje sommar: Det alternativa rock festival ”Last Summer Open Air” och kulturfestival ”Provinzschrei.

Den närmaste flygplatsen är Erfurt Airport, som ligger ca. 45 km nordost om Suhl.