Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Grenoble

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Grenoble inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Grenoble miniguide

Grenoble
Biluthyrning Grenoble

Grenoble – sydöstra Frankrike, vid foten av Alperna i regionen Rhône-Alpes – är den största staden i departementet (länet) Isère.Grenoble har ca 160.000 invånare och ligger i en dal mellan höga berg – floden Isère.

Grenoble har många sevärdheter och turistattraktioner, inklusive Gamla stan med Notre Dame kyrkan från 1100 – 1200-talet och Justice Palace från 1400-talet.Dessutom stadens naturhistoriska museum värt ett besök, och Musée de Grenoble – som innehåller en rik samling av målningar och skulpturer från 1200-talet till nutid.Utställningen visar verk av Gaugin, Matisse och Picasso. Museet har också en stor och vacker skulpturpark.

Från centrum kan du ta en linbana upp till Fort de la Bastille (475 m) – en medeltida fästning där du har fantastisk panoramautsikt över staden.

Grenoble är också en modern stad med bra shopping och många nattliv, och det var en snabb utveckling som turist efter vinter-OS hölls här 1968.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport International de Grenoble Isère, som ligger 40 miles nordväst om centrum