Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Angers

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Angers inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Angers miniguide

Hyrbil Angers
Biluthyrning Angers

Angers är en stad i norra Frankrike, ca. 90 km sydost om Nantes och 300 kilometer sydväst om Paris. Angers ligger vid floden Maine, åtta miles från mynningen av Loire. Vi bor ca. 156.000 invånare i staden, 230.000 inklusive förorter.

Angers har en rik historia. I en byborg från medeltiden med 17 torn, är det en 100 meter lång berömda väv som beskriver apokalyps. Staden har också en vacker gotisk katedral. Det finns flera museer i staden, inklusive den konstmuseum, Musée des Beaux Arts d’Angers. Den tidigare Barrault-bostad från 1500-talet inrymt har en konstsamling med målningar av bland andra Chardin, Watteau och Boucher, sedan 1796. I Angers finns också 13 kloster, av vilka David d’Angers är det största. I detta kloster finns det ett antal verk i marmor och statyer brons. Staden har också ett museum av spelare. Angers har också flera biografer och har ett bra nattliv.

Flygplats Nantes Atlantique ligger ca. 100 kilometer från Angers.