Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Monte Carlo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Monte Carlo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Monte Carlo miniguide

Hyrbil Monte Carlo
Biluthyrning Monte Carlo

Monte Carlo är huvudstad i den lilla staten och Furstendömet Monaco, som ligger öster om den franska Nice. Monte Carlo ligger mellan Alperna och Medelhavet med den Franska Rivieran i väster, och den italienska rivieran i öster. Vi lever ca. 33.000 invånare.

Monte Carlo är känt för sitt casino, som öppnade 1858 och har medverkat i flera filmer som James Bond-filmer. Här kan du spela eller ta en tur för att se byggnaden, men se till att outfit. Monte Carlo är också känd för Monte Carlo-rallyt, en internationell bil lopp i Formel 1 Grand Prix. Det har hållits årligen från 1911, med några få undantag. Bland andra sevärdheter är den första familjen Grimaldis palats, Palais Princier, uppe på en kulle i gamla stan. Här är de turer, med god utsikt över hamnen.Staden har också ett akvarium och trädgård är Jardin Exotique värt ett besök. Det är också Marlborough galleri i stan.

Den närmaste flygplatsen är Nice Côte d’Azur.