Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Perpignan

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Perpignan inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Perpignan miniguide

Perpignan
Biluthyrning Perpignan

Perpignan ligger i södra Frankrike – ca. 10 km från Medelhavet och 30 km från gränsen mot Spanien. Staden hör till regionen Languedoc-Roussillon och är den största staden i departementet Pyrénées-Orientales. Perpignan har 118.200 invånare (2007), och vrid till förorterna befolkningen ökar till nästan 300.000.

Staden grundades i början av 900-talet och 1200 – och 1300-talet tillhörde Perpignon konungariket Mallorca. En av stadens största turistattraktioner är relaterade till detta. Palais des Rois de Mallorca är ett palats och en fästning med fin utsikt över staden från 1276 Platsen är en av de viktigaste monumenten i Perpignan, och var ursprungligen residens för kungar Mallorca.

En annan sevärdhet i staden: katedralen St Jean Baptist – som startade i 1324 och avslutades i 1509, Castillet från 1300-talet, ett naturhistoriskt museum och en Flygmuseum.

Närmaste internationella flygplats är Aéroport Perpignan – Rivesaltes, vilket är 6 miles nordväst om centrum