Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Boulogne

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Boulogne inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Boulogne miniguide

Hyrbil Boulogne
Biluthyrning Boulogne

Boulogne-sur-Mer är beläget i nordvästra Frankrike på Engelska kanalen.Boulogne-sur-Mer är belägen 30 kilometer sydväst om Calais, och har färjeförbindelser till England Dover.   Den ligger i Nord-Pas-de-Calais, och är en av Frankrikes största fiskehamnar, samt en betydande hamnstad. Vi bor ca. 45.000 invånare, 93.000 av förorterna.

Under romartiden blev staden en viktig gränsövergång till Storbritannien, även känd som Gesoriacum, senare som Bononia. Kejsar Claudius använde staden som en bas när han invaderade Storbritannien i 43 år Staden tillhörde Burgund från 1419 till 1977, och senare franska. Under första världskriget var staden huvudsakliga försörjning port för de brittiska trupperna i Frankrike. Under ockupationen 1940 till 1944 i staden utsattes för hundratals flyganfall, som blev särskilt hårt under de nyare förorter. Stadens äldsta stadsdelen, Haute Ville, omgiven av murar från 1200-talet. Den nyare delen av staden, Basse Ville, som ligger i hamnen.

Lille flygplats ligger ca 105 km från hjärtat av Boulogne-sur-Mer.