Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nancy

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nancy inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nancy miniguide

Hyrbil Nancy
Biluthyrning Nancy

Nancy är en stad i östra Frankrike, och Lorraine största stad.Nancy är Meurthe River och Canal de la Marne au Rhin. Staden är huvudstad i departementet Meurthe-et-Moselle. Vi lever ca. 104.000 invånare i staden, 332.000 med förorterna.

Nancy växte upp runt ett slott, och blev huvudstad i hertigdömet Lorraine på 100-talet. Staden är fortfarande regionens kulturella centrum. Nancy har flera magnifika byggnader som kyrkan Église des Cordelia från 1400-talet där hertigarna av Lorraine är begravda. Stadshuset, katedralen och en före detta hertigliga palats från 1300-1500’s är också vackra. Säten Place Stanislas och Place de la Carrière, med sina rokoko byggnaderna är också värt att uppleva, Unescos lista. Staden har flera konstmuseer. Musée de l’Ecole de Nancy fokuserar på   sin jugendstil.Det finns också flera byggnader i den här stilen Nancy. Besökare bör också provsmaka ost paj, quiche Lorraine med bacon bitar.

Den närmaste flygplatsen är Metz-Nancy-Lorraine norr om Nancy.