Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mâcon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mâcon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mâcon miniguide

Hyrbil Mâcon
Biluthyrning Mâcon

Macon är en stad i sydöstra Frankrike, i Bourgogne.Macon är huvudstad i departementet Saône-et-Loire. Staden ligger 68 km norr om Lyon, floden Saône-floden. Det finns ca. 36.000 menneskerher.

Dess historia går tillbaka till 200 f.Kr. Kr. när gamla Matisco var en av eduernes största städer. Det var gränsen mellan den romerska och franska besittningar från 843 till 1.600.   Under medeltiden var huvudstad i Macon County Mâconnais. Staden kom under fransk överhöghet i 1228. Macon ligger mitt i den världsberömda Bourgogne vinregion. Här är den årliga marknaden för vin. Staden har sevärdheter som Descombin bildverkstad, Hotel-Dieu Apothecary, ett apotek i 1761 med 1800-talet möbler, resterna av St Vincent katedralen från 600-talet med två torn och Ursulines museet som nu rymmer ett arkeologiskt museum. Det senare har varit skolor och fängelser.Staden har också flera exempel på romansk konst, sömnad-La Mâconnais, en kyrka. I Macon, kan besökarna gå på luftballong rida eller klättra.

Lyon Saint-Exupéry flygplats är närmaste flygplats.