Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Clermont Ferrand

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Clermont Ferrand inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Clermont Ferrand miniguide

Hyrbil Clermont Ferrand
Biluthyrning Clermont Ferrand

Clermont-Ferrand är en stad i centrala Frankrike. 360 km söder om Paris. Staden är huvudstad i regionen Auvergne i departementet Puy-de-Dôme. Ca. 140.000 invånare bor i Clermont-Ferrand, 261.000 med förorter. Staden ligger på slätten, och är känd för ett antal vulkaner, Chaîne des Puys, som ligger runt staden. Den högsta, Puy-de-Dôme som ligger 13 miles utanför centrum.

Clermont-Ferrand, som grundades av romarna som Augustonemetum, och blev en biskopsstol om. 250 år Staden är en av Frankrikes äldsta. Staden är födelseplatsen för filosofen Blaise Pascal (1623-1662). Royat förort som ligger 430 meter över havet, är en sommar turistort med mineralkällor. I Clermont-Ferrand finns attraktioner som arkeologiska och naturhistoriska. I gamla stan ligger senromanske Notre-Dame-du-Port basilika från 1100-talet och en gotisk katedral från 1100 till 1400-talet. På Place de Jaude det finns en stor staty av Vercingetorix sitter på en vild. Den är designad av Frederic Bartholdi, som också skapade Frihetsgudinnan i New York.

Aéroport Clermont-Ferrand Auvergne handlar om. sex kilometer utanför Clermont-Ferrand.