Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Saint Quentin

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Saint Quentin inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Saint Quentin miniguide

Hyrbil Saint Quentin
Biluthyrning Saint Quentin

Saint-Quentin är en stad i nordöstra delen av Frankrike, i Picardie, 155 mil nordost om Paris.  Saint-Quentin ligger vid floden Somme och Canal de Saint-Quentin. Ca.59.000 invånare hör till Saint-Quentin.

Saint-Quentin grundades av romarna och kallades Augusta Viromanduorum. Under medeltiden, Saint-Quentin kapital i länet Vermandois. Vid denna tid ett stort kloster som är etablerade i staden här.   Staden har en textilindustri som går tillbaka till 1500-talet. Staden har flera äldre byggnader, katedralen från 1200-1400-talet, som är känd för sina skulpturer och glasmålningar. Här är ett museum med konst från 1700-talet och ett rådhus från 1400-talet. Stadens Champs-Elysées Parken erbjuder goda möjligheter till strandpromenaden, och det finns goda promenader längs St Quentin kanalen. Saint-Quentin har också en basilika och ett palats, Palais de Fervaques, förutom en del museer.

Paris Roissy-Charles de Gaulle är den närmaste flygplatsen 145 km från Saint-Quentin centrum.