Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Calvi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Calvi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Calvi miniguide

Calvi
Biluthyrning Calvi

Calvi är en liten stad på nordvästra kusten av franska ön Korsika i Medelhavet, som tillhör ministeriet för Haute Corse.Calvi har 5.500 invånare (2009), men på sommaren befolkningen ökar betydligt – när turisterna ta staden. Det finns en färjeförbindelse från staden Nice.

Turisterna i första hand komma till Calvi på grund av den vackra vita sandstranden – där det finns goda möjligheter till vattensporter. En stor turistattraktion är den historiska Citadellet. Slottet här är från 1400-talet och är beläget på en kulle – med en fantastisk utsikt över bukten.

På webbplatsen finns också hyser flera museer, Cathedral of St Jean Baptiste, samt ett gammalt hus som sägs vara Christopher Columbus ”barndomshem.

Calvi har ett bra utbud av restauranger, barer, affärer och hotell, och ordnar flera årliga festivaler – inklusive vind festival på hösten och jazz festival i sommar.

Calvi har en egen flygplats – Aéroport International de Calvi – Sainte-Catherine. Den ligger 6 km sydost om centrum.