Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pertuis

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pertuis inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pertuis miniguide

Hyrbil Pertuis
Biluthyrning Pertuis

Pertuis är en stad i södra Frankrike, 20 km norr om Aix-en-Provence.Staden ligger i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur regionen, och är huvudstad i Vaucleuse ministeriet. Vi lever ca. 19.000 invånare.

Pertuis har funnits sedan 981, medan på 1200-talet byggdes en borg här. Pertuis är en liten stad med bra shopping och en traditionell center med smala gator och många fontäner från 1600-1900-talet.   Staden har lämningar från medeltiden: ett klocktorn från 1300-talet, delar av en 1400-tals fort och resterna av en 1600-tals slott.Här på turistbyrån. Besökare kan bland annat cykling, simning eller vandra i Durance dalen. Pertuis är det marknad på fredag, och i början av juni staden är värd blomman parad, Corso Fleuri. I mars 7 Datum arrangeras av provenco, en provensalsk fest. Pertuis är en bra utgångspunkt för dagsutflykter till Avignon, Marseille och Aix-en-Provence. Pertuis ligger i Rhône-dalen och Côtes de Luberon viner.

Marseille-Provence flygplats är ca. 38 km söder om Pertuis.