Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bergerac

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bergerac inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bergerac miniguide

Hyrbil Bergerac
Biluthyrning Bergerac

Bergerac är en stad i södra Frankrike, 85 kilometer öster om Bordeaux. Det ligger i departementet Dordogne och har ca. 28.000 invånare.

Det finns flera historiska platser nära staden. Alldeles utanför slottet är Bergerac Chateau de Tiregand i mitten av en vingård. Huset kommer från 1800-talet och har en fin park område.

Bergerac var en av hugenotterna större städerna, och gick tillbaka efter krigen på 1500 – och 1600-talet. Det har varit handel med vin, kastanjer, tryffel och tobak.Bergerac har ett vinmuseum, Maison du Vin, som bildades på 1600-talet. Här kan besökarna lära sig mer om de 13 regionala viner. Costi Museum hyser verk av skulptören Constantin Costi Papachristpoulos. Det är också en tobak museum i Bergerac. Den har fyra huvudteman: upptäckten av tobak, tobak sociala historia, tobak och konst, och tobak konst. Det bör också ha en stor samling av tobak.

 

Den närmaste flygplatsen är Roumanière Airport, som ligger fyra kilometer utanför centrala Bergerac.