Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Le Mans

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Le Mans inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Le Mans miniguide

Hyrbil Le Mans
Biluthyrning Le Mans

Le Mans är en stad i centrala Frankrike, 200 kilometer sydväst om Paris. Le Mans är beläget i distriktet Pays de la Loire, där floder och strömmar Sarthe Huisne möts.Staden är huvudstad i departementet Sarthe. Befolkningen i centrum är på 144.000, 193.000 med förorterna. Le Mans är en viktig järnväg och vägkorsningar.

Le Mans var ett viktigt handelscentrum under romartiden och under medeltiden. Staden är av keltiskt ursprung och hette under romartiden Vindinum.   Staden är kanske mest känt för sin kapplöpningsbana som ligger strax utanför Le Mans. Den har en 24-timmars hållits sedan 1923, och det är också en bil museum på banan. I den gamla staden är St Julien’s katedral från 1000-1200’s, som är en av Frankrikes största katedraler. Den gamla staden är också det stora palatset, Palais de Comtes du Maine och ruinerna av ett romerskt bad från 300-talet.

Den närmaste flygplatsen är Paris Charles de Gaulle 207 km från Le Mans. Det finns ett TGV tåg från flygplatsen till Le Mans.