Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Poitiers

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Poitiers inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Poitiers miniguide

Hyrbil Poitiers
Biluthyrning Poitiers

Poitiers är en stad i centrala Frankrike, 104 kilometer sydväst om Tours. Poitiers är huvudstad i departementet Vienne, som ligger på Clain River i Poitou-Charentes. Vi lever ca. 84.000 invånare.

Poitiers var biskopens säte och religiösa centrum på 300-talet och blev senare huvudstad i grevskapet Poitou. Den gamla staden är omgiven av resterna av medeltida stadsmuren, och innehåller många historiska och viktiga byggnader.   Staden är känd för St Jean Baptistery från 300-talet, som är en av Frankrikes äldsta heliga byggnader. Staden har flera sevärdheter såsom den romanska kyrkan Notre-Dame-La-Grande från 1000-1100-talet. Den har en vackert dekorerad fasad. Gotiska Peterskyrkan påbörjades 1162, och valfartskirken St Hilaire-le-Grand från 1000-talet med en syvskipet basilika är också värt ett besök.   Tours har även ruiner från romartiden.

Poitiers flygplats, även känd som Aéroport de Poitiers-Biard ligger cirka 3 miles utanför centrum.