Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tours

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tours inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tours miniguide

Hyrbil Tours
Biluthyrning Tours

Tours är en stad i centrala Frankrike, öster om Nantes. Tours ligger vid floden Cher i Loire utandning. Den är huvudstad i departementet Indre-et-Loire. Vi lever ca.133.000 invånare, 307.000 av förorter.

Staden var ursprungligen en keltisk stad. Cesar erövrade staden i 50-talet. På 200-talet blev centrum för kristendomens spridning i Gallien område. Den gamla staden har många byggnader från medeltiden och renässansen. Här är den gotiska St Gatien katedral som påbörjades 1170 och avslutades i 1547.   Turer även St Julien kyrkan och ärkebiskop slottet i renässans från 1600-talet, nu Museum of Art. Övriga punkter av intresse är Castle Tours, Loire-floden, blomstermarknaden och utrymmet Plumereau Place och Gamla Stan. Regionen runt Tours, är Touraine berömt för sina viner och franska accent. I Tours är också en öl akademi.

Aéroport Tours Val de Loire flygplatsen, som ligger mindre än en kilometer från centrum av Tours.