Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Albi

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Albi inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Albi miniguide

Hyrbil Albi
Biluthyrning Albi

Albi är en stad i södra Frankrike. Det ligger ca. 70 km nordost om Toulouse, vid floden Tarn. Ca. 66.000 människor bor i Albi.

Staden är kanske mest känd som konstnären Toulouse-Lautrec hemstad. I Toulouse-Lautrec museum, kan besökare se mer än 1000 verk av konstnären, som är en av Frankrikes mest populära konstnärer. Albi är också en berömd gotisk katedral, Sainte-Cécile, som byggdes under perioden 1282 till 1390 Den är 113 meter lång, 35 meter bred och 40 meter hög. Klockstapeln är 78 meter hög. Domkyrkan är den största dekorerade katedralen i Europa, tack vare renässans målningar i valvet. Detta är också en biskops borg från 1300-talet, Palais de la Berbie. Den har en sju meter tjocka väggar. I 1678 den gjordes en trädgård vid slottet. Här är en av de bästa synpunkter över floden Tarn. Det är här museum målaren Toulouse-Lautrec är.

Avståndet till flygplatsen är Toulouse Blagnac ligger 71 km från Albi centrum.