Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Quimper

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Quimper inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Quimper miniguide

Hyrbil Quimper
Biluthyrning Quimper

Quimper är en stad i den nordvästra delen av Frankrike, i Bretagne.Quimper är huvudstad i Finistère departement. Staden ligger 71 km sydost om Brest, vid floden Odet. Ca. 64.000 invånare bor i Quimper.

Staden har den katolska stiftet från 400-talet. Quimper är den antika huvudstaden i La Cournoaille i Bretagne, och har flera keltiska symboler. Namnet är Breton för totala flödet, pekar på de tre floderna Steira, Oddet och Frout som flyter ihop här. Staden har flera medeltida byggnader, inklusive en gotisk katedral av St Corentin, som inleddes i 1239 Den har två torn och byggdes om i   1800-talet.Quimper har sevärdheter Fience Museum, Museum of Fine Arts Musée des Beaux-Arts, och ett museum för samtidskonst, Le Quartier. Tredje veckan i juli dansfestival värdar Quimper Cornouaille med mer än 200 evenemang. Stadens mest kända produkter är Quimper fajans produkter: handmålade keramik.   Besökare kan smaka på traditionella cider och crêpes.

Den närmaste flygplatsen är Quimper flygplats, sju miles från centrum.