Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Béziers

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Béziers inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Béziers miniguide

Hyrbil Béziers
Biluthyrning Béziers

Béziers i södra Frankrike, 14 kilometer från Medelhavet.Den ligger väster om Nimes, vid floden Orb och Canal du Midi i Languedoc-Roussillon.Vi bor ca. 82.000 invånare.

Béziers är centrum för handel med vin och sprit. Centrum domineras av katedralen Saint-Nazaire from 1200-1300-talet.Härifrån en av de bästa utsikterna över staden. I Béziers är också ruinerna av en romersk teater. Béziers förstördes och invånarna massakrerades under korstågen mot albigenserne 1209 I mitten av augusti staden är värd för den berömda Feria de Béziers, en brand stängsel händelse.Mer än en miljon besökare som deltar i fyra-fem dagars festival. Då är det musik och fest på gatorna. Stadens konstmuseum, Musée des Beaux Arts, innefattar målningar av Rubens och Delacroix, och lokala konstnärer. Strax utanför ligger den pittoreska byn Roque Brown featuring klippor och vinprovning.

Flygplatsen bézierkurva Cap d’Agde ligger 11 km utanför centrum.