Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Martigues

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Martigues inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Martigues miniguide

Hyrbil Martigues
Biluthyrning Martigues

Martigues är en stad i södra Frankrike, 30 kilometer nordväst om Marseille. Martigues ligger i departementet Bouches-de-Rhône, i slutet av Canal de Caronte och Medelhavet. Ca. 44.000 invånare bor i fiskehamnen, som ligger i Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Staden har fått smeknamnet Venedig Provence charm med kanaler och broar. Martigues är ett konstmuseum, Musée Ziem, med målningar och skulpturer. Staden har också ett historiskt museum, Galerie de l’Histoire de Martigues, och ett arkeologiskt museum, Musée Arkeologiska Museet i montrar. Besökare kan delta i guidade turer vid havet i Le Parc marina, där man lär sig mer om det marina livet och vikten av att skydda det marina livet. Besökare kan också delta i aktiviteter som rodd, ridning, i Saint Pierre les Martiqus, att inte tala om vattensporter som fiske, paddling, segling, vattenskidor och kiteing för att nämna några. Staden har sitt eget vin: Coteaux d’Aix en Provence.

Flygplats Aéroport de Marseille Provence är ca.13 km söder om Martigues.