Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mulhouse

Är du på långsemester och söker efter hyrbilstjänster i Mulhouse? Ja då finns det en stor bredd med hyrbilsföretag att välja mellan. Oavsett om du är en äventyrare eller reseentusiast är Frankrike utan tvekan en attraktiv plats att besöka. Men hur tar du dig från en turistdestination till en annan? Du kan skaffa valfri bil och sedan resa från en stad till en annan i din egen takt. 

Mulhouse reseguide

Hyrbil Mulhouse
Biluthyrning Mulhouse

Mulhouse är en stad känd för sina turistattraktioner och den ligger belägen i östra Frankrike och nära gränsen till Tyskland och Schweiz. Staden har en befolkningstäthet på 110 755 invånare enligt statistik från 2019. Staden är omgärdad av städer så som Riedishiem som ligger 2,5 kilometer bort och Lutterbach som ligger 4,17 km ifrån Mulhouse. I Mulhouse påverkas körtiden av flera faktorer, så som vilken väg du väljer, körning i rusningstid, hastighet och avstängda vägar. Om du planerar att resa runt i Frankrike är Mulhouse ett bra val. 

Varför föredrar turister destinationen Mulhouse? Vad är unikt med denna stad? Jo staden har flera övertygande turistattraktioner som erbjuder besökare ett spännande äventyr. Till att börja med är Mulhouse känd för sin iögonfallande bilutställning med Bugatti- och Mercedes-modeller på Cite de automobile. På tågmuseet kan reseentusiaster ta chansen att titta på en enastående utställning av tågvagnar och lokomotiv från så långt tillbaka som 1878. Det nygotiska templet är ett annat under som attraherar besökarna, med tanke på att templet grundades på 1100-talet och har målade glasfönster. 

  • Mulhouse har en beräknad befolkning på 110 755 invånare 
  • Mulhouse är beläget i östra Frankrike 

Älskar du att besöka djurparker under din semester med vänner, familj och kollegor? Om du gör det är Mulhouse rätt plats för dig. Mulhouse Zoo är kända för att vara hem åt tigrar, lemurer och isbjörnar. Djurparken har också en trädgård full av plantor med olika texturer och dofter. Under ditt besök till staden kan du också stöta på Musée d’Impression sur Etoffes. På detta museum får besökarna chansen att se en stor samling tryck och textilier från så långt tillbaka som 1700-talet. 

En annan unik sak i Mulhouse är observationstornet av metall som uppfördes på 1800-talet. Tour du Belvedere-tornet är beläget på en kulle för att ge besökarna en exceptionell utsikt. Andra platser att rikta in dig på när du besöker Mulhouse är Parc Salvator och Musee Historique. Musee Historique är väldesignat för att säkerställa att alla antikälskare är väl tillgodosedda, med tanke på att de fokuserar på målningar, artefakter och antika möbler. I korthet är Mulhouse väl sammanlänkad med andra städer och de boende är inte bara välkomnande utan även välvilliga. 

Utforska med din hyrbil

Hur planerar du att besöka dina önskade besöksmål när du anlänt till Mulhouse? Oavsett om du tänker besöka en park, en gammal stadshall eller en restaurang så är det fördelaktigt att nå dessa destinationer med hjälp av en hyrbil. Det bästa med hyrbilar är att du kan välja den modell som passar dina resebehov och specifikationer perfekt. Le 4 är ett av ställena du bör äta på när du besöker Mulhouse. Restaurangen ligger enbart 430 meter ifrån Mulhouse stadskärna. Med en hyrbil kan du nå hotellet på fem minuter. 

En annan turistattraktion du bör besöka när du är i Frankrike är Temple Saint-Étienne. Kyrkan ligger 303 meter från Mulhouse centrum och med hyrbil kan du nå kyrkan på fyra till fem minuter. Dock beror restiden på rusningstrafik, hastighetsbegränsningar och vilken typ av bil du använder. Den tidigare stadshallen är ännu en destination att överväga att besöka. Hallen ligger 315 meter ifrån centrum och det tar dig max fem minuter att nå destinationen. 

Var kan du ta en tupplur eller spendera natten efter ett långt äventyr i Mulhouse? 106 meter från Mulhouse ligger Kyriad Hotel Mulhouse Center, som är en idealisk plats för vila. Kyriad har flera rumstyper, heta bad och underhållningshallar. Hoteller har en lounge där besökare kan socialisera sig och ta en drink på samma gång. Med din hyrbil behöver du bara köra i fyra minuter för att nå hotellet. 

När du besöker ett annat land eller stad är det klokt att hitta ställen där du kan erhålla standardtjänster. Om du till exempel får huvudvärk efter din långa flygtur, vilken affär är då bäst att köpa dina värktabletter i? I Mulhouse är Chemist välkänt bland de boende, med tanke på att den har varit igång sedan 1649. Butiken ligger bredvid Rue des Boulangers, 89 meter från Mulhouse centrum. Du kan ta dig dit med hyrbilen på bara tre minuter. Gör ett besök och ta del av den bästa kundupplevelsen. 

Flygplatser

Det finns flera flygplatser i närheten av Mulhouse, som både erbjuder inrikes- och utrikesflyg. På flygplatserna finns väletablerade hyrbilsföretag som är stolta över att kunna erbjuda dig den bil som bäst passar dig. VTC Transfert är en flygplats som erbjuder skytteltrafik. Här kan du hyra en bil från företagen Thrifty och Avis. Besökare använder denna flygplats för att resa till platser så som Basel, Schweiz och Freiburg

Zurich Airport är ännu en flygplats att lita på när du besöker Mulhouse. Zurich är både en inhemsk och internationell flygplats som betjänar turister som reser till andra destinationer, så som Schweiz, Freiburg och Basel. Flygplatsen erbjuder tjänster från flera hyrbilsföretag så som Hertz, Europcar och InterRent, men även andra. Här kan du hyra en bil för att besöka flera destinationer, för så lite som 299 svenska kronor om dagen. 

EuroAirport är en internationell flygplats som är belägen i Saint-Louis. Flygplatsen etablerades för att betjäna tre olika nationer. Om du behöver en hyrbil på flygplatsen kan du anlita Hertz, Goldcar, dol eller Avis. Dessa företag erbjuder dig ett brett urval av bilmodeller att välja mellan. Besökare använder sig av EuroAirport för att nå andra destinationer, så som Freiburg, Schweiz och Basel. 

Trafik

Vilken sida av vägen ska du köra på när du besöker Mulhouse? Körreglerna beror ju på ditt ursprungsland. I några länder ska förarna hålla till vänster, förutom vid omkörning och vice versa. I Mulhouse är det högertrafik som gäller när du kör med din hyrbil. Alla bilister ska följa de bestämda lagarna eller så får de böta. 

Vad är den bestämda hastighetsbegränsningen i Mulhouse? I Frankrike är vägarna väl omhändertagna och som förare kan du lockas att överskrida hastighetsbegränsningen. För närvarande ska vans, motorcyklar och bilar hålla en hastighet på max 129 km/h. Dock sänks hastighetsbegränsningen till 79 km/h vid körning på enfiliga vägar. Fartgränsen i befolkade- och stadsområden är satta till 50 km/h. 

I korthet toppar Mulhouse listan på turistdestinationer du bör överväga att besöka. Staden har en stor bredd attraktioner som passar besökare i alla åldrar. Dessutom har det blivit enklare att resa mellan flera destinationer tack vare att resenärer kan hyra en bil till ett billigt och hänsynsfullt pris. Vad händer när du besöker en plats som du tänker spendera lite tid på med din hyrbil? Det finns flera parkeringsmöjligheter tillgängliga för att försäkra att du njuter av din körning i Mulhouse. Parkeringsavgifterna är standardiserade för att passa alla resenärer.