Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lorient

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lorient inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lorient miniguide

Hyrbil Lorient
Biluthyrning Lorient

Lorient är beläget i norra Frankrike, ca. 135 km sydost om Brest.Lorient är beläget i departementet Morbihan i Bretagne, vid floden Scorff i Atlanten. Ca. 59.000 invånare bor i staden som är Brittany fjärde största stad och en av Frankrikes viktigaste fiskehamnar.

Lorient grundades 1666 av köpmän som handlade med Indien. Staden var en viktig hamn under kolonialtiden. Under andra världskriget var den tyska ubåten bas och flera bombningar förstörde staden nästan helt. I Lorient är Musée de la Compagnie des Indes behandlar kolonialtiden. Besökare kan också gå på båtturer eller gå ut till Ile de Groix. På sommaren är staden värd för en internationell festival Celtic, festival interceltique de Lorient, med Celtic, klassiskt, folkmusik, jazz och rockmusik och även målare, författare och skulptörer som Lorient erbjuder aktiviteter som paddling, fallskärmshoppning och segling för att nämna några.

Den närmaste flygplatsen är Lorient South Brittany på Lann Bihaoue.