Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Reims

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Reims inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Reims miniguide

Hyrbil Reims
Biluthyrning Reims

Reims är en stad i norra Frankrike, 143 kilometer nordost om huvudstaden Paris. Reims är belägen vid floden Canal de l’Aisne à la Marne och Little. Ca. 188.000 människor bor här, 216.000 med förorter.

Reims var den keltiska romerska huvudstaden, då staden hette Civitas Remorum. Reims är känd för sin magnifika gotiska katedralen Notre-Dame, som inleddes 1211 och avslutades i 1200-talet. Det är särskilt rik på hans figur skulpturer, och Marc Chagall har smyckat fönstren i den östra delen. Det var här som de franska kungarna kröntes.   Klosterkyrkan Basilique St-Rémi från 1000-talet, och den romerska triumfbågen i Porte de Mars från 300’s är andra natursköna byggnader. Reims är centrum för Vinhandels, särskilt för champagne. Det lagras i grottor i kalkstensklipporna runt staden. Många av de största champagne Bolaget har kontor i Reims, och det finns champagneprovning. Reims är också känd som den plats där den tyska kapitulationen undertecknades den 7 Maj 1945.

Det finns en transfer till Paris Orly och Roissy Charles de Gaulle flygplatser.