Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Laon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Laon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Laon miniguide

Hyrbil Laon
Biluthyrning Laon

Laon är en stad 45 kilometer nordväst om Reims och 200 kilometer nordost om Paris. Laon är huvudstad i departementet Aisne, Picardie i stadsdelen. Ca. 26.000 invånare bor i den kommersiella Laon.

Laon ligger i ett strategiskt höjd i Paris Basin, och var befäst redan på romartiden när staden gick under namnet Laudunum. Laon fick det kungliga residenset på 900-talet. Bland stadens största byggnader, finner vi den vackra katedralen Notre Dame som påbörjades 1155 Det bör vara en av Frankrikes finaste gotiska katedraler. I Laon är också Saint-Martin kyrkan, byggd på 1100-1300-talet, det åttkantiga tempel av Lord kapell från 1100-talet som nu rymmer ett konstmuseum, och en biskop palats från 1100-talet, som fungerar som Justice Palace. Laon har en automatisk linbana, 2000 Poma, som förbinder den övre staden med den historiska stadskärnan, med den nedre delen av Laon.

Den närmaste flygplatsen är Reims-Champagne, 42 miles från Laon centrum.