Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Brest

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Brest inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Brest miniguide

Brest
Biluthyrning Brest

Brest är beläget i den nordvästra delen av Frankrike – i Bretagne.Staden tillhör ministeriet Finestere och har 144.548 invånare (2006). Ända sedan 1600-talet har det funnits en militär flottbas här. Idag drivs av Nato. Brest är också en viktig handels-och industristad.

Bland stadens sevärdheter, Pont de Recouvrance – en vertikal hevebro Penfeld över floden, som byggdes 1854. Den förbinder de stora kulturella Rue de Siam med distriktets Quart Tier Recouvrance. Andra populära attraktioner i Brest är den medeltida byggnader Le Château de Brest och Tour Tanguy. De två monument är belägna mittemot varandra på båda sidor om floden Penfeld – och både hus Historiska museet avdelningar.

Annars har staden också ett antal andra turistattraktioner att erbjuda: den maritima erfarenheten Océanopolis Center, den botaniska trädgården konservatoriet Botanique National de Brest och museum ”Musée des Beaux-Art”.

Det finns flera områden i närheten av staden med fina stränder som lockar både lokalbefolkning och turister. Också spännande grottor och klippor granit, finns det här, och förutom simning, vi också aktiviteter såsom segling och fiske.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport Brest Bretagne, ligger strax utanför staden.