Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Saint Malo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Saint Malo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Saint Malo miniguide

Saint Malo
Biluthyrning Saint Malo

Saint-Malo är en kuststad med ca. 50.000 invånare (befolkning fyra fördubblas under turistsäsongen), beläget i nordöstra delen av den franska regionen Bretagne.Administrativt tillhör staden till ministeriet för Ille-de-Vilaine. Ursprungligen (runt 1000 ADKr.) Liggande staden, som då endast bestod av ett kloster på en ö. Senare var staden berikats med en solid ringmur och ansluten till fastlandet.

Väggarna finns fortfarande runt den gamla stadskärnan – heter La Ville internt (”staden innanför murarna”), som är en stor attraktion i sig. Det är också där de flesta av de enskilda webbplatser – till exempel. Château de Saint-Malo (där de äldsta delarna är från 1400-talet) och den medeltida kyrkan Cathédrale Saint-Vincent de Saint-Malo, som har status av franska nationella monument. Det har också de små, befästa öar av L’Ile du Fort National och L’Île du Petit Be.

Rance River har sitt slut i Saint-Malo, och tidvattenskillnaderna är mycket stora. Det kan vara upp till 13,5 meter skillnaden mellan ebb och flod. Detta fenomen har utnyttjats av världens största tidvattenkraft kraftverk har byggts i Saint-Malo.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport Dinard Pleurtuit-Saint Malo ligger i Pleurtuit (ca 12 km sydväst om Saint-Malo.