Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Toulon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Toulon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Toulon miniguide

Toulon

Biluthyrning Toulon

Toulon ligger i södra Frankrike – på Medelhavskusten – och är en del av regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur.Toulon är också den största staden i departementet Var, och har 167.400 invånare (2005). Beräknad med förorterna, är befolkningen ökar till 564.800 invånare.

Toulon är en mycket gammal stad, men dess mest kända berättelse är relaterade till Napoleon. Här har han besegrade eftersom engelska i 1793 – och blev sedan befordrad till General. Staden har sedan fortsatt att vara viktiga militära strategiska och   den viktigaste utgångspunkten för den franska marinen är fortfarande här.Om porten är också en stor Marinmuseum. En annan punkt som rörde stadens militära historia är resterna av ”Vauban befästningar” från Napoleoneran.

Annars, den gamla staden – Toulon historiska centrum – stadens mest populära sevärdhet. Här hittar du små pittoreska gågator, små torg och en mängd vackra fontäner. Även Toulon Cathedral –   Notre Dame de la SED (som inleddes i den 11: e talet) – ligger här.Stadens opera, L’Opéra de Toulon, att nämnas bland sevärdheter. Det är inrymt i en magnifik byggnad från 1862 – och är Frankrikes näst största. En attraktion av en annan karaktär, är det 584 meter höga Mont Faron, som ligger precis vid staden. Därifrån är det en fantastisk utsikt – och det finns linbana till toppen.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport de Toulon – Hyeres, ligger ca. 20 km från centrum

 

Svenska