Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Annecy

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Annecy inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Annecy miniguide

Hyrbil Annecy
Biluthyrning Annecy

Annecy är en stad i östra Frankrike. Det ligger 33 km söder om Genève, vid nordvästra änden av 14 mil sjön Annecy. Annecy är huvudstad i departementet Haute-Savoie.Staden har ca. 50.000 invånare i stadens centrum, med 137.000 förorter. Fler kanaler passerar genom centrum av staden.

Annecy är en turistort som ligger i norra delen av franska Alperna. Den medeltida staden var runt ett slott från 1400-talet. Staden var en viktig katolsk centrum under reformationen, och det finns också ett sent gotiska katedralen. Annecy var på franska händer i 1860. I början av augusti hölls en festival vid sjön med fyrverkerier och underhållning. Staden är också känd för sin Animation Festival som äger rum i juni varje år.

Annecy Flygplats – Meythet ligger sex kilometer utanför centrum av Annecy och Genève flygplats är 50 miles away. Det går bussar mellan Genève och Annecy.