Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dijon

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dijon inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dijon miniguide

Dijon
Biluthyrning Dijon

Frankrikes östra delen är Dijon, som är den största staden i departementet Côte-d’Or.Staden tillhör Bourgogne och har ca. 155.400 invånare. Dijon grundades 1722 och idag har många turistattraktioner – särskilt inom arkitektur, historia, kultur och natur. Gamla stan från medeltiden – med flera monument och historiska, värdefulla byggnader – ofta besöks av turister.

Palais des Ducs, en av stadens mest kända byggnader – palatset där de äldsta delarna är från 1300 – / 1400-talet. Både stadshuset och konstmuseet ”Musée des Beaux Arts” ligger här. En annan berömd byggnad är kyrkan Notre Dame från 1220-talet i gotisk stil – en av de största och vackraste kyrkor i staden. På toppen av kyrkan kan du se kyrkklockan från 1382, som fortfarande är ett landmärke i Dijon.

Staden har också andra turistattraktioner – inklusive ett arkeologiskt museum, en botanisk trädgård, ett planetarium, naturhistoria och många vackra parker och torg.Dessutom, operan, teatrar och biografer samt bra restauranger och små kaféer.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport Dijon Bourgogne, som ligger vid Longvic – 6 km sydost om centrum