Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Pau

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pau inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pau miniguide

Pau

Biluthyrning Pau

Pau (ca 80.000 invånare) ligger i sydvästra Frankrike – i departementet Pyrénées-Atlantiques, som hör till regionen Aquitaine.Staden ligger på en kulle, och från gatan ”Boulevard des Pyrénées” Pau har en underbar panoramautsikt över bergen i Pyrenéerna.

Pau är känt för att vara en stor vinter destination, men har också flera andra turistattraktioner. Strax utanför gamla stan är Château de Pau är nu ett museum och ett historiskt monument med en särskilt fin samling gobelänger. Slottet var kungligt residens av Henri IV (kung av Frankrike och Navarra). Två av slottets torn är från 1100-talet, och de viktigaste tornet från 1300-talet. I anslutning till slottet, är en vacker park.

Andra sevärdheter: konstmuseet ”Musée des Beaux Arts, Musée Bernadotte – födelseplatsen för Jean-Baptiste Bernadotte (som kröntes till kung av Sverige och Norge 1818), Palace Beaumont från 1800-talet (som nu är ett konferenscentrum) och bergbanan Pau.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport Pau-Pyrénées, vilket är 7 miles nordväst om centrum. Flygplatsen har reguljära flygningar till Paris , Lyon och London .

 

Svenska