Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pau

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pau inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pau miniguide

Pau
Biluthyrning Pau

Pau (ca 80.000 invånare) ligger i sydvästra Frankrike – i departementet Pyrénées-Atlantiques, som hör till regionen Aquitaine.Staden ligger på en kulle, och från gatan ”Boulevard des Pyrénées” Pau har en underbar panoramautsikt över bergen i Pyrenéerna.

Pau är känt för att vara en stor vinter destination, men har också flera andra turistattraktioner. Strax utanför gamla stan är Château de Pau är nu ett museum och ett historiskt monument med en särskilt fin samling gobelänger. Slottet var kungligt residens av Henri IV (kung av Frankrike och Navarra). Två av slottets torn är från 1100-talet, och de viktigaste tornet från 1300-talet. I anslutning till slottet, är en vacker park.

Andra sevärdheter: konstmuseet ”Musée des Beaux Arts, Musée Bernadotte – födelseplatsen för Jean-Baptiste Bernadotte (som kröntes till kung av Sverige och Norge 1818), Palace Beaumont från 1800-talet (som nu är ett konferenscentrum) och bergbanan Pau.

Den närmaste flygplatsen är Aéroport Pau-Pyrénées, vilket är 7 miles nordväst om centrum. Flygplatsen har reguljära flygningar till ParisLyon och London.