Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Epinal

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Epinal inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Epinal miniguide

Hyrbil Epinal
Biluthyrning Epinal

Épinal är en stad i östra Frankrike, i Lorraine distriktet, 48 kilometer sydost om Nancy. Staden är huvudstad i departementet Vosges, ligger vid floden Mosel. Ca. 35.000 invånare bor i Epinal.

Staden grundades på 900-talet när Thierry de Hamelant byggt en kyrka här. I slutet av 1800-talet, var det expanderat till en stark fästning. Épinal är mest känd för bilderna d’Épinal, en berömd fransk fras som hänvisar populära fotoutskrifter från företaget imagerie d’Epinal. Staden producerar också läder och tyg och har en textil skola. Här är departemensmuseet för Vosges med flera konstverk. Épinal har flera historiska sevärdheter, inklusive Basilica of Saint Maurice, ett slott med slottsparken, vilket inkluderar en engelsk trädgård, torget Place des Osge och Notre-Dame-au-Cierge kyrkan.

Den närmaste flygplatsen är Aérodrome Epinal – Dogneville sex kilometer utanför staden, medan flygplatsen Aéroport Épinal – Mirecourt ligger 40 miles utanför centrum.