Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Tromsø

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tromsø inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tromsø miniguide

Tromsø

Biluthyrning Tromsø

Tromsö (55.000 invånare år 2009) är den största staden i norra Norge, som ligger i Troms län. Grundades 1794, och från 1800-talet var centrum för ishavsfangst i Arktis. Tromsö är också den största staden i de nordiska länderna norr om polcirkeln, och även ett populärt resmål för att uppleva midnattssolen på sommaren och norrsken på vintern.

Stadens centrum ligger på den södra sidan av Tromsø – och har förbindelse med fastlandet genom Tromsø Bridge och Tromsøysundtunnelen. Hamnen i Tromsø har dagligen ankommande Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).

Tromsö är en universitetsstad och har ett rikt kulturliv med museer, konstgallerier, konsertlokaler och flera årliga festivaler.

Arctic Cathedral från 1965 är stadens landmärke, med sin unika arkitektur.

Andra attraktioner i Tromsö omfatta Tromsø domkyrka från 1861, Polar Museum (som berättar om stadens historia som centrum för ishavsfangst och utgångspunkt för expeditioner i Arktis), Tromsø University Museum (Nord Norges största museum för natur-och kulturhistoria utställningar), Nord-norsk Museum of Art – och Polaria, en besökscentrum med teman om polarområdena. Det finns också ett akvarium med levande säl och fisk från området. Webbplatsen visar också videor av Svalbard.

Linbanan till Big Stone (421 m) är populär turistattraktion, action, och från toppen har fantastisk panoramautsikt över staden.

Tromsø är annars bra shopping i butiker och gallerior och ett pulserande nattliv.

Tromsø Airport – Langnes ligger 3 km väster om centrum.

Hyrbil kan bokas i staden Tromsö och Tromsö flygplats .Vissa hyrbilar som vi erbjuder i Tromsø Agoda Toyota, Peugot 207, Ford Fiesta och Audi kombi. Minibuss kan också beställas om du behöver plats för fler än 5 personer.

 

Svenska