Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Narvik

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Narvik inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Narvik miniguide

Narvik
Biluthyrning Narvik

Den nord-norska kommun ligger i Ofotfjorden Narvik i norra Norge – och det regionala centret i stadsdelen Ofoten. Kommunen gränsar till Sverige i öster och söder.

Staden har 18.400 invånare Narvik (2010), och är länets tre största. Det har sedan 1920 varit den största hamnen för export av järnmalm och är fortfarande en viktig sjöfartsstaden.

Narvik har flera turistattraktioner – inklusive War Memorial Museum, som ligger på torget (med utställning av artefakter, fotografier mm från 2: a världskriget). Staden har också flera krig kyrkogårdar och monument – inklusive Narvik Nya kyrkogården med minnesmärke över de norska, franska, engelska, polska och tyska soldater som stupade under 2 Världskriget.

Andra sevärdheter i staden är Narvik kyrkan i 1925, Park Area Burn Vassbotten / Holtet med 4.000 år gamla hällristningar, Narvikfjället via kabel stig som tar besökarna upp restaurangen berget hiss 656 meter i 7 minuter – där du kan få en panoramautsikt över staden och fjorden och Ofoten museum (med en större kulturhistoriska utställning).

På vintern har staden en stor skidbacke med Fagerensfjellet, och mitt i Narvik finns det bra shopping i butiker och varuhus.

Norges nationella berg – Stetind (1392 m) – ligger bara några mil från Narvik i Tysfjord kommun, och är en stor turistattraktion.

 

Narvik Airport – Framnes ligger 2 km utanför staden och har flygningar till Bodø och Andenes.

De större flygplats Harstad / Narvik flygplats – Glasgow, som ligger 76 km väster om Narvik.